Monday , 05 February 2018Παρουσίαση του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Αθήνας

Παρουσίαση του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Αθήνας

Μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση  στην παρουσίαση του νέου δρομολογίου  από Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και αντίστροφα, επιφύλασσε η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη στους εκπροσώπους Αθηναϊκών πρακτορείων τουρισμού.

Στελέχη  30  Αθηναϊκών τουριστικών γραφείων συμμετείχαν σε δυο άψογα οργανωμένα μονοήμερα Fam Trip στις 24 και στις 31 Ιανουαρίου 2018 και είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στην συμπρωτεύουσα.

Στόχος του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των συνεργατών με τον προορισμό, η γνωριμία με τα στελέχη της εταιρείας και η ενημέρωση για τα  μελλοντικά σχέδια  της Ellinair.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε με την επιβίβαση τους στην πτήση ELB 101 για Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο της Ellinair τύπου Airbus 319.   Μετά την άφιξη τους, πρώτος σταθμός τους ήταν τα κεντρικά γραφεία της Ellinair όπου και ενημερώθηκαν για την εξαιρετική πορεία της εταιρείας, το καλοκαιρινό πρόγραμμα και αλλά θέματα.

Ακολούθησε ξενάγηση τους, η οποία ξεκίνησε από το Επταπύργιο  συνέχισε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και τις κατακόμβες , περιηγηθήκαν στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και γευμάτισαν στο γνωστό εστιατόριο Παλάτι στα Λαδάδικα. Η περιήγηση τους τελείωσε με ένα καταπληκτικό περίπατο στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη στην Λεωφόρος Νίκης από το λιμάνι έως τον Λευκό Πύργο.  Με τις καλύτερες εντυπώσεις περίπου στις 17:00 μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο  «Μακεδονία» για να πάρουν την πτήση της επιστροφής ELB 102. Πέταξαν με αεροπλάνο της Ellinair τύπου Airbus 320.

Το  group  των ταξιδιωτικών πρακτόρων συνόδευαν από την Ellinair ο Κύριος Καναβάκης Κωνσταντίνος και η Κυρία Όλγα Αγγελοπούλου.