Wednesday , 25 May 2016Η Ellinair στηρίζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Η Ellinair στηρίζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη, εγκαινιάζει μια νέα σχέση συνεργασίας με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του καλοκαιρινού καλλιτεχνικού προγράμματος του ΚΘΒΕ, η αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη θα είναι ο χορηγός Αερομεταφορών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Επιπλέον, ο Όμιλος Μουζενίδη θα βοηθήσει στη διάθεση των εισιτηρίων και θα προωθήσει τις παραστάσεις στους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου, εκμεταλλευόμενος τον υποτιτλισμό των έργων στη ρωσική και αγγλική γλώσσα.

Παράλληλα, το Grekomania, το τρίγλωσσο διαδικτυακό portal του Ομίλου Μουζενίδη που προβάλλει την Ελλάδα, θα προσφέρει έκπτωση στα εισιτήρια των παραστάσεων του ΚΘΒΕ μέσω του apps και της κάρτας Grekomania.

Όπως δήλωσε, κατά την ομιλία του στη συνέντευξη τύπου, ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας, στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την πολιτιστική δραστηριότητα, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές. ‘Αρχίζουμε εδώ τη συνεργασία και ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα μας δοθούν και άλλες ευκαιρίες’, συμπλήρωσε ο κ.Δαλιάκας, εκφράζοντας τη διάθεση του Ομίλου Μουζενίδη να συνεχίσει να προσφέρει ως χορηγός στο πεδίο του πολιτισμού. Κάλεσε μάλιστα τον Πρόεδρο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ να ‘εκμεταλλευτεί’ την επέκταση της Ellinair στην Κύπρο, όπου η εταιρεία πετά 5 φορές την εβδομάδα, μεταφέροντας το δυναμικό του ΚΘΒΕ στην Κύπρο και αντίστοιχα κυπριακούς θιάσους στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Δαλιάκας, αναφέρθηκε στην ιστορία και τη δραστηριότητα του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair, βασικό έργο της οποίας είναι η μεταφορά των πελατών του Ομίλου, οι οποίοι υπερβαίνουν τους 400.000 ετησίως.

Από την πλευρά του ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ κ. Γιάννης Αναστασάκης, εξέφρασε τη χαρά του για τη βοήθεια και στήριξη που θα έχει πλέον το ΚΘΒΕ από την Ellinair και τον Όμιλο Μουζενίδη γενικότερα και διαβεβαίωσε ότι και το ΚΘΒΕ θα είναι δίπλα στον Όμιλο Μουζενίδη, καθώς στόχος του είναι ένα θέατρο ανοιχτό τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο κοινό.

 

 

Κείμενο - λήψη: Mary Grigoriadou