Tuesday , 16 April 2019H Ellinair ανοίγει φτερά για το 7ο Sail for Pink!

H Ellinair ανοίγει φτερά για το 7ο Sail for Pink!

Ο θεσμός πλέον για την πόλη της Θεσσαλονίκης “Sail for Pink”, είναι έτοιμος να ανοίξει τα πανιά του για 7η συνεχή χρονιά! Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση για την ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».

Με φετινό σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης - Πλεύση Ζωής» οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος καθώς και όλων των περιοχών της χώρας να συμμετέχουν στη μεγάλη εκδήλωση. Χιλιάδες πολίτες αναμένονται και φέτος να περπατήσουν στη Νέα Παραλία, δίπλα από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, για να διαδώσουν το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

«Ελάτε να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και να βάψουμε ροζ τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» σε σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στις 15/04/2018.

«Η Ellinair παραδοσιακά στήριζε και θα συνεχίζει να στηρίζει την υπέροχη αυτή ομάδα» είπε η εκπρόσωπος της Ellinair, που στηρίζει κάθε χρόνο τη δράση, κ. Όλγα Αγγελοπούλου και συμπλήρωσε: «Εμπνεόμαστε και παίρνουμε δύναμη από αυτές τις γυναίκες. Μας μαθαίνουν πώς να μαχόμαστε υπέρ της ζωής και της ελπίδας».