Friday , 22 December 2017H Ellinair και το προσωπικό της για 2η συνεχή χρονιά είναι δίπλα στην «Στέγη Μέλισσα»

H Ellinair και το προσωπικό της για 2η συνεχή χρονιά είναι δίπλα στην «Στέγη Μέλισσα»

Ο ρόλος της « Στέγης Μέλισσα» είναι να περιθάλπει και να προστατεύει τα παιδιά εκείνα που στερούνται ενός υγιούς οικογενειακού περιβάλλοντος. Απευθύνεται σε κορίτσια κυρίως προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας που παραπέμπονται από τους Εισαγγελείς Ανηλίκων προκειμένου να προστατευθούν από ενέργειες κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης. Αυτή τη στιγμή στη Στέγη φιλοξενούνται 22 παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, στα οποία παρέχεται φροντίδα όμοια με αυτή μιας κανονικής οικογένειας ενώ ειδική προσπάθεια καταβάλλεται για την εκπαιδευτική τους ενίσχυση και την επούλωση των ψυχικών τους τραυμάτων. Σκοπός της στέγης είναι να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά κάθε τι που στερήθηκαν, να αισθανθούν ασφάλεια και να μπορέσουν να δουν με αισιοδοξία τη ζωή και το μέλλον.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος μετά από πρωτοβουλία του προσωπικού της ELLINAIR συγκεντρώθηκαν χρήματα. Τα χρήματα αυτά μετατράπηκαν σε δωροεπιταγές από γνωστό κατάστημα της πόλης μας για κάθε ένα από τα 22 κορίτσια του ορφανοτροφείου.

Το προσωπικό μας βρέθηκε στην στέγη Μέλισσα και παρέδωσε τις δώρο επιταγές στην διευθύντρια της Στέγης Κυρία Βασίλεια Μαύρου.