Thursday , 05 October 2017Παρουσίαση της Ellinair σε ταξιδιωτικούς πράκτορες της Αθήνας και του Πειραιά.

Παρουσίαση της Ellinair σε ταξιδιωτικούς πράκτορες  της Αθήνας και του Πειραιά.

Αθήνα, 05/10/2017 – Παρουσίαση της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη, έγινε χθες, 04 Οκτωβρίου, στο χώρο του Balux Prive στα Αστέρια Γλυφάδας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού με την “Discover The World” με την οποία υπάρχει συνεργασία για την κάλυψη των πωλήσεων στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 ταξιδιωτικές επιχειρήσεις συμπεριλαμβανόμενων των μεγαλύτερων γραφείων. Έγινε παρουσίαση  των προϊόντων, των υπηρεσιών και του δικτύου της Ellinair. Στην συνέχεια ακολούθησε cocktail έως αργά το βράδυ δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες  να συζητήσουν τα δρώμενα της αγοράς.

Σχετικά με την Ellinair

H Ellinair ιδρύθηκε το 2013 με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι θυγατρική του Ομίλου Μουζενίδη. Σκοπός της να εξυπηρετήσει την τουριστική κίνηση του Ομίλου Μουζενίδη και ταυτόχρονα να προσφέρει θέσεις στο επιβατικό κοινό. Όραμα της να αναδειχθεί ως η καλύτερη περιφερειακή εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το 2014 και το 2015 ο στόλος αποτελούνταν από 2 ιδιόκτητα αεροσκάφη τύπου RJ85 χωρητικότητας 96 θέσεων. Ο στόλος της εταιρείας για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο του 2017 αποτελείται από 10 αεροσκάφη, πέντε εξ’ αυτών ανήκουν στην εταιρεία και τα υπόλοιπα 5 καλύπτουν εποχιακές ανάγκες μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Ο άμεσος σχεδιασμός είναι ο στόλος της Ellinair  να αποτελείται από αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και 320 συνολικά έξι των αριθμό και για την καλοκαιρινή περίοδο οι αυξημένες ανάγκες να καλύπτονται με άλλα 4 αεροσκάφη με  συγκεκριμένη χρονική μίσθωση.