Wednesday , 24 May 2017Πέταξε με την Ellinair στη Θεσσαλονίκη για "Thessbrunch"!

Πέταξε με την Ellinair στη Θεσσαλονίκη για "Thessbrunch"!

Thessbrunch; H Εllinair σε φέρνει πιο κοντά στο νέο γαστρονομικό concept της Θεσσαλονίκης!

Τα σαββατοκύριακα της Θεσσαλονίκης αποκτούν μια νέα γευστική ατζέντα και τα ξενοδοχεία της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους για να συστήσουν το thessbrunch, μία φρέσκια γαστρονομική πρόταση. Το brunch έρχεται να καλύψει το ενδιάμεσο από το breakfast ως το lunch, από όπου πήρε και το χαρακτηριστικό όνομά του.

Το υπέροχο πρωινό που σερβίρουν τα ξενοδοχεία της πόλης εμπλουτίζεται, δεν έχει περιορισμούς στις γεύσεις, σέβεται τη νωχελική μας διάθεση, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους πιθανούς συνδυασμούς εδεσμάτων και ροφημάτων, είναι thessbrunch! Το thessbrunch τρέχει με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενείται σε διαφορετικό ξενοδοχείο της πόλης και σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα (καλοκαιρινό thessbrunch, φθινοπωρινό thessbrunch, χριστουγεννιάτικο thessbrunch κλπ), με το πρώτο να πραγματοποιείται την 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Excelsior.

Στο γαστρονομικό portal www.thessbrunch.com, θα υπάρχουν τόσο το πρόγραμμα του thessbrunch με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, όσο και το ξενοδοχείο που θα το φιλοξενεί κάθε φορά. Επίσης, στα πλαίσια του thessbrunch, ξεκινά και ο πρώτος διαγωνισμός με το hashtag #koulouriofthemonth όπου το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει με φωτογραφίες που θα αναρτά, χρησιμοποιώντας απλά ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης σαν να είναι κορνίζα, τοποθετώντας το ως κάδρο για να εστιάσει σε διάφορα σημεία της πόλης. 


Κύριος χορηγός αερομεταφορών του thessbrunch project είναι η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Mouzenidis Group.