Thursday , 12 May 2016H Εllinair προσγειώνεται στην Κύπρο!

H Εllinair προσγειώνεται στην Κύπρο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε 21 χρόνια στον χώρο του τουρισμού και με περισσότερα από 80 γραφεία σε Ρωσία και Ευρώπη, ο Όμιλος Μουζενίδη επεκτείνεται στην Κύπρο με την αεροπορική εταιρεία Ellinair.


Η Εllinair, με κύριους άξονες την ασφάλεια και την ποιότητα, που χαρακτηρίζουν όλες τις δράσεις του Ομίλου, αντεπεξέρχεται πλήρως στις συνθήκες του σύγχρονου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, διαθέτοντας έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και προσφέροντας πρόσθετες παροχές, όπως η δωρεάν αποσκευή σε όλα τα εισιτήριά της, καθώς και οικονομικές τιμές, με προσφορές να ξεκινούν από €19.


Ο Όμιλος επενδύει ήδη στην Κύπρο με την ίδρυση του γραφείου του στη Λεμεσό, αλλά και με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ο Πρόεδρος της Ellinair, κ. Ιωάννης Μουζενίδης, μιλώντας για το όραμα και την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας, δήλωσε: «οι συνεργάτες μας στην Κύπρο και το κυπριακό κοινό αποτελούν για εμάς όχι μόνο κύριο παράγοντα, αλλά αναπόσπαστο συντελεστή της επιτυχίας μας, καθώς και πολύτιμο κεφάλαιο στη μελλοντική μας προοπτική».


Από το 1995, η πολιτική του Ομίλου Μουζενίδη είναι η συνεχής ανάπτυξη με επενδύσεις σε νέους προορισμούς. Όπως δήλωσε κι ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας: «η Κύπρος αποτελεί έναν νέο και πολύ σημαντικό προορισμό για το δίκτυό μας κι ελπίζουμε πολύ σύντομα να αποτελέσει βάση για τα αεροσκάφη μας, όπως και για απευθείας πτήσεις μας προς πόλεις της Ευρώπης και της Ρωσίας».