Monday , 12 October 2015Κερδίστε 24 ώρες δωρεάν στάθμευση, με πτήσεις είτε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, είτε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με επιστροφή!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πετάξτε με την Ellinair είτε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, είτε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με επιστροφή και κερδίστε 24 ώρες δωρεάν στάθμευση.

  • Αθήνα: Eparking της Europcar

Η προσφορά ισχύει για τον χώρο στάθμευσης Eparking της Europcar πριν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ισχύει για κατόχους εισιτηρίων της Ellinair με αναχώρηση από Αθήνα και προορισμό την Θεσσαλονίκη, με επιστροφή.

Για να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης για 24 ώρες, μετά την επιστροφή σας στη Αθήνα και για την έξοδο του αυτοκινήτου σας από τον χώρο στάθμευσης, θα χρειαστεί να προσκομίσετε στο ταμείο του Eparking το boarding pass της αναχώρησης και το boarding pass της επιστροφής, καθώς και το εισιτήριο του parking, το οποίο εκδίδεται αυτόματα από το μηχάνημα κατά την είσοδό σας στο χώρο στάθμευσης.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015 και μόνο για εισιτήρια του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη με επιστροφή, με την Ellinair. Οι επιβάτες θα πρέπει να παραδίδουν το boarding pass της αναχώρησης και το boarding pass της επιστροφής στο προσωπικό του ταμείου του χώρου στάθμευσης, το οποίο θα τα κρατήσει.

Σε περίπτωση υπέρβασης των 24 ωρών στάθμευσης, θα ισχύουν οι χρεώσεις, όπως εμφανίζονται στον τιμοκατάλογο.

οδηγίες για το eparking

 

  • Θεσσαλονίκη: P6 και P7 του Αεροδρομίου «Μακεδονία»

Η προσφορά ισχύει για τον χώρο στάθμευσης Μακράς Διαρκείας P6 και P7 στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και ισχύει για κατόχους εισιτηρίων της Ellinair με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη και προορισμό την Αθήνα, με επιστροφή.

Για να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης για 24 ώρες, μετά την επιστροφή σας στη Θεσσαλονίκη και για την έξοδο του αυτοκινήτου σας από τον χώρο στάθμευσης, θα χρειαστεί να προσκομίσετε στο ταμείο του Parking το boarding pass της αναχώρησης και το boarding pass της επιστροφής, καθώς και το εισιτήριο του parking, το οποίο εκδίδεται αυτόματα από το μηχάνημα κατά την είσοδό σας στο χώρο στάθμευσης.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015 και μόνο για εισιτήρια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα με επιστροφή, με την Ellinair. Οι επιβάτες θα πρέπει να παραδίδουν το boarding pass της αναχώρησης και το boarding pass της επιστροφής στο προσωπικό του ταμείου των χώρων στάθμευσης, το οποίο θα τα κρατήσει.

Σε περίπτωση υπέρβασης των 24 ωρών στάθμευσης, θα ισχύουν οι χρεώσεις, όπως εμφανίζονται στον τιμοκατάλογο

Στους χώρους στάθμευσης P6 και P7 διατίθεται 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.