Thursday , 09 July 2015Επίδειξη της αεροπορικής ενδυμασίας της Ellinair στο Domodedovo !

  

 

Στις 9 Ιουλίου του 2015 στον επιβατικό τερματικό σταθμό του αερολιμένα Domodedovo διεξήχθη μια μοναδική επίδειξη μόδας DME RUNWAY.

Στην επίδειξη, η οποία ήταν αφιερωμένη στην ερχόμενη διεθνή γιορτή «Η μέρα του αεροσυνοδού», συμμετείχαν οι αεροπορικές εταιρείες – συνεργάτες του αερολιμένα Domodedovo, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, η οποία ανήκει στον όμιλο Mouzenidis Group.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκής μόδας και της ρώσικης πολιτικής αεροπορίας στην πασαρέλα βγήκαν οι αεροσυνοδοί, επιδεικνύοντας το υψηλό στυλ, την αέρινη κομψότητα και την απόκοσμη ομορφιά της στολής του πιο ρομαντικού επαγγέλματος του κόσμου.

 

Tην ημέρα εκείνη οι καλεσμένοι της επίδειξης μόδας, οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών, των ΜΜΕ και των blogs είχαν τη μοναδική ευκαιρία να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Domodedovo για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των κομψών στολών και των τελευταίων σχεδίων της μόδας της σύγχρονης επαγγελματικής στολής για την πολιτική αεροπορία.
Και σε αυτό το ταξίδι ως συνήθως τους συνόδευαν οι πραγματικές αεροσυνοδοί, αλλά αυτή τη φορά αυτές δεν εξασφάλιζαν την άνεση και την ασφάλεια πάνω στο αεροσκάφος, αλλά εμφανίστηκαν ως top models τα οποία παρουσιάζουν την εταιρεία τους, και στην πρόκληση αυτή τα πήγανε θαυμάσια!


Με ιδιαίτερη θερμότητα οι θεατές της επίδειξης υποδέχτηκαν στην πασαρέλα τον «ουράνιο άγγελο» της αεροπορικής μας εταιρείας.

 

Κομψά και προσεκτικά, φινετσάτα και με σιγουριά η αεροσυνοδός της Ellinair πέρασε από το κοινό, το οποίο την παρακολουθούσε με βλέμματα θαυμασμού, σαν αιθέρια ύπαρξη, επιδεικνύοντας εντυπωσιακά όλα τα επαγγελματικά και αισθητικά πλεονεκτήματα της στολής της.
Οι καλεσμένοι εκτίμησαν δεόντως την άψογη αξιοπρεπή εικόνα της στολής μας, η οποία έχει χρώμα του ροδιού, την κλασική της φινέτσα, την επαγγελματική αυστηρότητα, την άνετη πρακτικότητα, την κομψή θηλυκότητα των αναλογίων και της σιλουέτας.
Η στολή της αεροσυνοδού της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, η οποία παρουσιάστηκε στην επίδειξη, σχεδιάστηκε το 2013, λαμβάνοντας υπ’όψιν τις καλύτερες τάσεις στον τομέα του παγκόσμιου σχεδιασμού. Η στολή της αεροσυνοδού της αεροπορικής εταιρείας Ellinair με το κάθε χαρακτηριστικό της ενσαρκώνει και εκφράζει οπτικά το ενιαίο εταιρικό στυλ, προβάλλοντας την εικόνα της πετυχημένης, ευημερεύουσας και αξιόπιστης εταιρείας.