Friday , 13 December 2013Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 13/12/2013

Το πρώτο αεροσκάφος της ELLINAIR ξεκινά πτήσεις το 2014.
Το πρώτο ιδιόκτητο αεροσκάφος της ELLINAIR - τύπου RJ 85, χωρητικότητας 96 θέσεων - της αεροπορικής εταιρείας του ομίλου ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στις μετακινήσεις επισκεπτών, αρχικά κυρίως από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Στις αρχές του νέου έτους και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αδειοδότησης, πτητικής και εμπορικής εκμετάλλευσης του αεροσκάφους, θα ξεκινήσουν οι πρώτες πτήσεις, οι οποίες σταδιακώς θα πυκνώσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται στην Ελλάδα από τις περιοχές που δραστηριοποιείται το τουριστικό πρακτορείο ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ.

Ταυτόχρονα, εξελίσσονται και οι διαδικασίες αγοράς/μίσθωσης και άλλων αεροσκαφών, ώστε μέσα στο 2014 να ξεκινήσουν και αυτά να εκτελούν δρομολόγια δημιουργώντας μια σταθερή αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και τις άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ομίλου ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ, το 2015 περισσότεροι από 500 χιλιάδες επισκέπτες θα διακινηθούν προς την Ελλάδα το 2015, μέσω του τουριστικού πρακτορείου του Ομίλου. Για λόγους ποιοτικής εξυπηρέτησης αυτού του πληθυσμού αποφασίστηκε η δημιουργία της αεροπορικής εταιρείας, η οποία θα συνδράμει στην τόνωση του τουριστικού ρεύματος και στην διευκόλυνση των μετακινήσεων.

 

Για να κατεβάσετε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, πατήστε ΕΔΩ.